klas A5b die in 1967 eindexamen deed.

1e rij van voor naar achter:

Geke Smit, Fré Mulder,

Jeanne Höhenstein, Rieks Jansen,

Ankie Stiekema, Henk Hekman,

Janny Strockmeijer, Roeleof Wichers,

Paula Vlas, Mr. Brouwer

2e rij van voor naar achter:

Chris Wilts, Raffi de Wilde de Ligny,

Jan Drenth (gezakt), Henk Bruns,

Nelleke Vierkant, Henk Osinga,

Lex Jansen

Het schriftelijk examen vond plaats in de maand april. Omdat Prinses Beatrix die maand zou bevallen (van Willem-Alexander), was er een mogelijkheid dat wanneer een examendag samen zou vallen met de geboorte van het kind die examendag zou worden verplaatst! Voor het afleggen van het mondeling eindexamen op 1, 2, en 3
juni 1967 waarbij gecommitteerden van de Rijksuniversiteit Groningen aanwezig waren, werden we er door de heer Algera op gewezen dat het dragen van sandalen niet gewenst was.
Bron: Jeanne Höhenstein

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.