1. J. de Jonge, conciërge - Met de schoolbel voor de voordeur van de school aan de Drouwenermond.

2. L. Touwen, leraar wiskunde - Dhr. Touwen was een voormalig officier. Hij staat hier in één van de lokalen van de villa.

3. J. van der Warf, leraar natuurkunde - Staande in het natuurkundelokaal aan de Drouwenermond.

4. J.G. Hoffenkamp, leraar scheikunde - In het cursusjaar 1921-1922 was de keuken van de villa ingericht als scheikundelokaal. Later werd er een 'barak' bijgebouwd met drie lokalen en een scheikundelokaal. Via het hoofdgebouw kon men binendoor in het achterhuis in de barak komen.

5. H. Heidinga, leraar natuurlijke historie - Ook het lokaal voor natuurlijke historie (biologie) had plaats in de 'barak'.

6. P. Sennema, leraar tekenen - In het tekenlokaal aan de Drouwenermond, links voor in de villa.

7. W. Hulstijn, leraar tekenen - In de zogenaamde 'barak', bijgebouwd na 1922.

8. Joh. van der Vlugt, leraar godsdienst - Johannes van der Vlugt was eerst vice-voorzitter van het bestuur en van 1919 tot maart 1922 leraar godsdienst.

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.