Op de vijfde rij van onder en tweede van rechts is Betsy Groof te zien, met haar arm om de schouder van een vriendin (Gonda Erelmans?) en schuin rechts onder van haar een andere vriendin, Dina Lantermans.

 

Dikke Willy Velema, later dierenarts; Hanny van Ringen, enig kind, haar vader werkte bij de spoorwegen, later verhuisd naar Apeldoorn; Dina Lantermans, rechts van haar Meneer Braam; De zoon van dokter Prins uit de Buinermond; Alie Moorlag (a.d.voeten van Betsy), met zwarte jurk, want haar moeder was net overleden; Meneer Oving; 'jongen' Van der Veen, later dominee, op de foto met dasje; Alie Munneke, een jaar jonger dan Betsy, zoon van Jannes Munneke- voor het leven lid van de vereeniging- met blonde kuif, zwarte bloes, staand op de foto onder de letters CHR., had al vroeg verkeing met Willy Velema, de dochter van de dierenarts; meisje Cars, zit op de tweede rij van onderen en tweede van rechts, voor Alie Moorlag: de vader van Betsy, de architect Jan Groof, kocht van haar vader zijn eerste auto. 

Op de derde rij van boven, precies onder de meeste rechts staande persoon van de bovenste rij staat Pieter Bergmeijer, zoon van de toenmalige burgemeester Bergmeijer, die woonde in de Stationslaan (burgemeesterswoning).

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.