De regiofunctie van de school werd ook in de jaren ’60 met verve vervuld. Leerlingen kwamen vanuit Onstwedde, Vlagtwedde en Veendam op de fiets naar school. De familie Brinkman keek wel eens met jaloezie naar de kinderen die allerlei redenen hadden waarom ze te laat in de les waren gekomen. Konden ze die tien minuten die ze moesten fietsen niet wat spannender maken? Nee hoor, vader zorgde er wel voor dat de kinderen op tijd op de fiets stapten. Je moest er altijd rekening mee houden dat je een lekke band kreeg en het hele stuk moest lopen!

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.