Links Jan Kruiter.

Olv. De heer Erkelens en Wim Dalmeier zongen we Franse liedjes o.a.Dominque nique nique

Schoolband: op die avonden speelde de schoolband CBB the Canal Blues Blazers. Een bandje dat op hoog niveau acteerde.

Cultuur: een paar keer per jaar ging je met je klas naar Hotel Dopper waar een toneelzaal was. Daar proefden we van de cultuur: klassieke muziek, stukken uit opera’s of operettes en toneelstukken. Het was er vaak rumoerig omdat een flink aantal leerlingen liever vrij waren en naar huis wilden. Daarom moest er een strenge suppoost aanwezig zijn om de orde te handhaven.

Ook was er een zogenaamde schoolavond. Die vond altijd in de gymzaal plaats en ik herinner me eigenlijk alleen de schoolband waar ik geweldig van onder de indruk was.

Jan Kruiter

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.