Wout Klein Haneveld kwam in 1967 in de brugklas. Hij zit op de eerste foto achteraan. De tweede foto is een schoolportret uit 1972, toen hij in klas  Vgymnasium B zat.. De derde foto is van zijn klas in dit cursusjaar. Zijn klassenleraar was de heer G. Sterenborg (klassieke talen).  De vierde foto is genomen  tijdens de reünie ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de school. Wout wordt op de foto duidelijk aangegeven.. Hij deed in 1973 eindexamen. Hij studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen medicijnen en trad zo in de voetsporen van zijn andere broers en zussen, die allen een exacte studie kozen.

Wout trouwde met Mijntje van der Greft en woonde tot zijn overlijden in 2005 in Lelystad, waar hij begraven is. Tijdens zijn werkzame leven was hij daar huisarts.

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.