Klassenfoto 's 1975 vwo 6

Deze informele foto’s zijn gemaakt ergens rond 1975. De maker is Gerhard Döbken. De locatie is het grasveld tussen twee van de zgn. Lyceumflats. De groep is grotendeels samengesteld uit de VWO-klas die in 1976 eindexamen deed. Daarbij zijn nog enkele andere leerlingen van hetzelfde beginjaar (1969 en 1970) te zien. Een lekkere vrolijke en melige compositie (met de rug naar de fotograaf gaan staan). Deze klas heeft nog altijd een vrij sterke onderlinge band. Tot op de dag van vandaag houdt deze klas nog elke vijf jaar een klassenreünie, meestal bezocht door zo'n 75% van de leerlingen, maar op de laatste reünie van 9 oktober 2021 was er - voornamelijk door de coronaperikelen maar ca. 55% aanwezig. Desalniettemin ging ook deze reünie - 45 jaar na het verlaten van de school- qua gesprekken alsof we nooit weg waren geweest. Op de foto is van links naar rechts en van boven naar beneden te zien: Jos Dusseljee, Nico van Houten, Wya Wymenga, Rudi te Velde, Janneke Hazelhoff, Jan Börger, Marjan Vos, Bert Lotz, Gerhard Döbken, Teun Baldee (nog net zijn hoofd is zichtbaar) Harry Wilting en Jan Bouwman. Voor Teun Baldee zien we Gerdy Jansen van de zijkant. Op de grond zie we dan René Hoogeboom, ???, Margreet Visser, Ciska de Weijs, Edith de Vries en Wim Schouten Hoogendijk en liggend op de voorgrond Peter van de Klok.

Bijdrage van Jan Börger

 

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.