Een fijne tijd met mooie herinnering. Als 19-jarige begon ik in 1969 mijn administratieve baan aan Ubbo Stationslaan. Alle heren werden aangesproken met meneer en dames waren mevrouw. Een tijd waarin de rapporten nog met de hand geschreven werden en de boekhouding middels een doorschrijfsysteem werd gedaan. Zwanger van mijn oudste zoon nam ik op 31 januari 1975 ontslag.

Toen er in 1987 een directiesecretaresse werd gevraagd solliciteerde ik wederom. Opnieuw werd ik aangenomen op de locatie Stationslaan. Ik kwam terecht in een heel ander tijdperk. Alle heren en ook de dames sprak je aan met de voornaam.. Er was nu een heus stencilapparaat en de computer had zijn intrede gedaan. In 1993 toen de fusie met mavo de Steiger al enkele maanden een feit was, verhuisde ik samen met Karl Rosman naar de locatie Maarsdreef. De samenwerking met Karl heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Weer was er een fusie nu met Veendam en Winschoten. De directiesamenstelling veranderde. Directeuren waarvoor ik werkte kwamen en gingen. Een enerverende maar ook een mooie tijd. Ook mijn laatste paar jaar aan de Maarsdreef werkend onder de bezielende leiding van Jeroen Baerveldt heb ik als zeer prettig ervaren. Na een dienstverband van 30 jaar nam ik in juli 2012 afscheid en ben ik gaan genieten van de leuke dingen die er nog steeds op mijn pad komen.

Jo Groenewold

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.