Personeel van chr. MAVO "De Rensel" in de jaren '90. Het jaartal is niet goed vast te stellen. Gezien het opschfift van het gebouw "Ubbo Emmius" is de foto van de fusie in 1993 genomen.

De fusie kwam tot stand na langdurige besprekingen vanaf 1991. De fusie tussen scholengemeenschap Ubbo Emmius Lyceum, de chr. MAVO "De Steiger" in Stadskanaal, de chr. MAVO "Liudger" in Veendam en de chr. MAVO "De Rensel in Winschoten kwam tot stand onder leiding van de heer Hans Bult, medewerker van het Christelijk Pedagogisch studiecentrum in Hoevelaken en oud-docent biologie aan het Ubbo Emmius Lyceum.

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.