Aan de programmaonderdelen van DuNePol hebben alle deelnemers bijzondere herinneringen overgehouden. Sommige locaties maakten door hun historie extra veel indruk, andere juist door de activiteiten die er aan verbonden waren.

Er werd tijdens de uitwisseling ook altijd iets voor de ouders georganiseerd. Dat jaar was het een picknick op Schiermonnikoog. Na een dag gezelligheid zouden de groep de laatste boot van 18.30 terug nemen. Een Poolse leerling reed in het dorp op de fiets een Italiaan aan, wat voor flink wat vertraging zorgde. Met luide aansporing is de groep toen richting de haven gedirigeerd, waar gelukkig een extra veerboot voer in verband met de zomerdrukte. Anders hadden de docenten voor 75 personen overnachting op het eiland moeten regelen.

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.