In 2012-2013 werden de eerste gesprekken gevoerd om het Ubbo Emmius en het Noorderpoort nader tot elkaar te brengen. Een christelijke en algemeen-bijzondere school dachten na over samengaan. Was het mogelijk om in die jaren verder te kijken dan de eigen identiteit?

Vijf jaar later: twee directeuren blikken terug op de gesprekken die ze toentertijd gevoerd hebben, hun persoonlijke motivatie en afwegingen en de inschatting die ze gemaakt hebben van het gesprek dat gevoerd moest worden. Wat zou richting kunnen geven aan een gezamenlijke toekomst?

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.