Niet Rahms, maar dhr. M.A. Taal uit Apeldoorn werd door het bestuur uit de sollicitanten geselecteerd. Bij een nieuwe directeur hoorde ook een nieuwe stijl en dat was lastig, want de leerlingen van 15-16 jaar hadden samen met 'hun' directeur Rahms toch heel wat meegemaakt.

Dit leidde nogal eens tot een conflict, bijvoorbeeld over het roken op het plein. Roken deed iedereen in die jaren, dus hoe maak je daar nu goed beleid op?

Het weergegeven portret is van de heer W. van Alkemade, leraar aardrijkskunde, Nederlands en Frans van 1948 - 1954. ( met dank aan zijn dochter mevrouw Bettie van Alkemade).

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.