Uiterst links (meisje met bril) Adie Bleker, dochter van juwelier Bleker, destijds aan de Hoofdstraat. Uiterst rechts: dit meisje is Mien Ploegsma, die woonde aan de Ulmuslaan in Stadskanaal. Het meisje midden voor met witte blouse is  Annie Folkerts.De gezamenlijke gymnnastiekles (twee uren) op woensdagmiddag voor alle meisjes van klas 3 tot en met 6 (hbs en Gym) was in mijn Lyceumtijd rooster-technisch de enige oplossing voor genoeg meisjes in de gymnastiekles. Vier jaren lang was ik dus elke woensdagmiddag op school, met alleen meisjes. Voordeel:
Zo leerden we allemaal wel de meisjes van andere klassen vrij goed
kennen. Bron: Ria Willering - Klein Haneveld.

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.