Foto 1: vooraan (tweede van links) zit dhr. H.H. Karman. In het midden van de foto rechts zitten o.a. Ineke Zuiderweg, Zita de Boer (?), Anneke Klein Haneveld en Frans Dijk, Ria Klein Haneveld en Bert Willering. Voor Anneke zit nog Meta Baart. 


Foto 2: is genomen in de hal van de school. Rikus Beens, de conciërge, komt uit de voorhal lopen. Ria Klein Haneveld en Bert Willering staan in het midden iets te lezen. Links (met sigaar of sigaret in de mond) staat D. Algera, de rector. Voorin (op de rug) is Van Alkemade, oud-leraar. Rechts in de hoek staat een groepje van drie meisjes, Ineke Zuiderweg, Zita de Boer (?), en Aly ten Hove.

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.