Uit het jaarverslag van 1953: ‘Toch dreigde in februari de zaak vast te lopen doordat de amanuensis, de conciërge en de werkster op een zeker ogenblik alle drie tegelijkertijd ziek waren en dat een week bleven. Een verzoek van de rector [Taal] aan de leerlingen om hem te helpen en zelf de handen uit de mouwen te steken had een verbluffend resultaat. Er werd geveegd, geschrobd, gedweild en gestookt dat het een lust was. Het onderwijs ging gewoon door en van ‘enige stagnatie was geen sprake meer’.

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.