De leraren waren traditioneel en zoals in die tijd heel gewoon was, eisten respect en geen tegenwoord. Ze hadden gezag. In onze ogen waren de meeste leraren best op leeftijd. Wij waren redelijk onderdanig. Totdat er een nieuwe, jonge lichting kwam waarvan de heer Hans Bult (biologie) een van de eersten was. Zijn vader was ook leraar biologie en ze werden Bult en Bultje genoemd. 

Ook de heer Karl Rosman (Duits) was een nieuwe jonge leraar die een nieuwe wind deed waaien. Zij gingen veel meer als gelijken met ons om en van de heer Rosman weet ik dat hij het zelfs leuk vond als de leerling tegengas gaf en hem uitdaagde. Hij hield er ook van om ons uit te dagen.

De heer Hans Bult was een van de eersten die een boekje schreef over schepping en evolutie. Hij gaf daar samen met de heer Erkelens ook informatieavonden over in kerken in de omgeving. Dat gaf op religieus gebied ook de veranderende wereld aan.

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.