Je zou het wellicht niet zeggen, maar de gemeente Stadskanaal bestaat nog niet zo lang. In 1969 werd de nieuwe gemeente Stadskanaal gevormd uit de gemeentes Onstwedde en Wildervank. De komst van Philips, de opening van het ziekenhuis, de bouw van talloze nieuwe woningen, de bouw van de Eurobrug, het 50-jarig jubileum van het Ubbo Emmius lyceum; Stadskanaal zat in de lift.

Ook de leerlingen van die tijd hebben de groei van de gemeente en de vorming van de eigen identiteit meegemaakt en kunnen er over navertellen.

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.