Deze foto is gemaakt in het vormingscentrum in Emlichheim. Afgebeeld staat Jaap van Dijken. Getuige het aantal bierflesjes werd er stevig gedronken

Een aantal leerlingen neemt o.l.v. de heer Rosman de taken van het clubbestuur over zoals het organiseren van schoolavonden, droppings, sportdagen en dansavonden. Uit het overlegorgaan komt weinig voort, het experiment sterft een zachte dood.

Alle excursies vinden in de cursus71 – 72 medio september plaats. Later wordt om  organisatorische redenen gekozen voor de allereerste schoolweek.

Een grote groep leraren komt bijeen in de Drieklank in Paterswolde om over onderwijsvernieuwing en didactiek te praten onder supervisie van het Christelijk Pedagogisch Centrum (CPS) in Hoevelaken. Het is de bedoeling de bespreking in de vaksecties voort te zetten.

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.