Uit het jaarverslag van 1979
Werkweken: deze werden al weer sinds enkele jaren aan het begin van het schooljaar gehouden. Het doel daarvan was kennismaking en daardoor de vorming van een klassenverband. Deze werkweken werden georganiseerd voor klas 2, havo 4 en vwo 5
 

Uit het jaarverslag van 1984
Werkweken en kennismakingsdagen: sinds jaar en dag verliepen deze voor klas 2 gesmeerd en tot ieders tevredenheid. Voor klas havo 4 en vwo 5 bepaald niet. Overgestapt op kennismaken op zeilschepen. Succes! Bezwaren echter: hoge kosten en ontbreken van een programma. Gevolg: opnieuw bezinnen hoe het dan wel moet.

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.