Oud-leerling Kitty was één van de leerlingen die heeft meegedaan aan Bazen Verbazen. Haar zelfvertrouwen was erg laag toen ze aan het project begon. De docenten hebben een grote rol gespeeld om haar uit haar schulp te trekken: ‘Niet als een puppy achterin de klas te gaan staan en niet mezelf laten zien, wie ik echt ben.’ Bazen Verbazen heeft haar vertrouwen en zelfverzekerdheid gegeven. Kitty doet nu een opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 op het MBO en wil zeker doorgaan tot niveau 4.

De leerlingen hebben zelf defendokai-docent Michael Knaap benadert om ook een rol te spelen in het theaterstuk. Van hem hebben ze geleerd dat je alles in elk geval moet proberen en dat het niet uitmaakt hoe je iets doet, als je het maar doet.

Zowel Michael en Antsje geloven in hun leerlingen en laten zich verbazen door hun talent. In het Praktijkonderwijs leren leerlingen zichzelf en hun talent aan de buitenwereld te laten zien en daarmee hun waarde te bevestigen.

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.