The Sound of Ubbo

Het begon allemaal met een vaag idee over een film. Na veel discussiëren en ideeën uitwisselen, kwamen we op het idee dat we de kijkers van het filmpje mee wilden nemen door de jaren heen door middel van muziek en dans.

We hebben eerst bedacht op welke nummers we gingen dansen. Nadat we hier uit zijn gekomen, zijn we vrijwel gelijk begonnen met filmen. Aangezien we nog geen danspasjes hadden bedacht, hebben we die spontaan bedacht en een paar keer geoefend. We hebben door de hele school gefilmd; in lokalen, op het plein, in het fietsenhok en bij de hoofdingang. We hebben het geheel gefilmd met een fotocamera en een enkel stuk met een telefoon. Nadat we al het beeldmateriaal hadden gefilmd, heb ik alles gemonteerd tot het filmpje dat het nu is.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik heel erg trots ben op het eindresultaat.

Eline Vosman

 

De film is gemaakt door:

Jasper Benus, Marit Gruppen, Ella Kroezen, Lisanne Vaatstra, Eline Vosman,
Eline van Willigenburg, Britt Wind, Marijke Wolf.

Schooljaar 2017-2018.

Heeft u aanvullende informatie?

Deze website is altijd in ontwikkeling en nooit volledig. Kunt u dus meer vertellen over een foto of een fotoserie? Heeft u zelf beeldmateriaal beschikbaar dat u met ons wilt delen? Geef graag via onderstaand formulier uw informatie door!

Gaat het om één specifieke foto, omschrijf dan over welke foto het gaat. Vul ook uw contactgegevens in, zodat wij u kunnen benaderen bij aanvullende vragen. Alleen als u bij 'naamsvermelding' een vinkje zet voor toestemming, zullen wij eventueel uw naam vermelden in de presentatie. 

Heeft u beeldmateriaal, laat dit dan bij 'toelichting' weten zodat wij contact met u op kunnen nemen. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.